domingo, 11 de febrero de 2018

Proyecto global Aula Hospitalaria




PROJECTE GLOBAL “LA GOTA VIATGERA, SER DONANT ÉS EL PREMI DE LA VIDA”


Projecte global. Col·laboració entre les escoles i l’Aula Hospitalària

Us enviem els actes previstos per demanar-vos, com cada any, la vostra participació i col·laboració. Les activitats proposades enguany són:


· Presentació del projecte global “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida” dedicat al projecte d’Aules Hospitalàries.

· Certamen literari “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”. Tema : Sensibilització en vers la donació de sang.

· La participació en una activitat esportiva “Fes una activitat per mi”.

· Realització d’un pòster per a decorar els espais de l’Aula Hospitalària.

· Carrera solidària i dibuixos pels nens/es de l’hospital.


Podeu realitzar una, varies o totes les activitats de col·laboració depenent de la vostra disponibilitat o interès. Aquestes activitats quedaran recollides com cada curs escolar, a la revista educativa “El cargol entremaliat”, la qual enviarem a tots els centres educatius a final de curs. Animem a participar a totes les escoles i instituts en les diferents activitats. Les bases us les enviem adjuntades en quatre documents explicatius. Per comunicar la vostra participació trucar al: 973 24 81 00 extensió 2588 (matins) o envieu un correu aulahospitalarialleida@gmail.com

Eix transversal: “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”.

Des de l'Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida volem treballar: Sensibilització en vers la donació de sang.

Dintre del nostre ideari educatiu (el seguiment de l’itinerari educatiu en coordinació amb els nostres centres de referència) treballarem l’eix transversal esmentat anteriorment i durant aquest curs es realitzaran diverses activitats que ens ajudaran a la sensibilització en vers la donació de sang.


Presentació del projecte solidari: “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”

Dijous, 8 de febrer de 2018 a les 11:00h.


El dijous 8 de febrer de 2018 es presentarà el projecte a l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida (5a planta) a les 11:00h. De tenir interès en assistir en el projecte, poseu-vos en contacte: 973 24 81 00 extensió 2588 (matins) o envieu un correu a aulahospitalarialleida@gmail.com 


Després de la presentació del conte solidari, els mags de la ONG “mags del món” faran un gran espectacle per a totes les persones assistents. 


Presentació del llibre “Voces silenciosas, el acoso escolar responsabilidad compartida”.


De la Dra. Toñy Castillo, la Prof. Elena Sagués i Dra. Carme Tello.


Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 19:00h. Presentació a la Biblioteca Pública de Lleida, adreçats a pares, alumnes i professors. 
Una de les fites de la societat actual, és el no girar la mirada davant situacions i actituds millorables en la convivència escolar, en aquest repte els centres educatius inverteixen esforços per educar en respecte i convivència en pau, sense obviar la funció formativa cognitiva, pròpia de la institució escolar, l'educar des de i per a la persona s'ha convertit en eix del mateix procés educatiu.



Es convoca el sisè certament literari “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”. 


Amb l’objectiu de dur a terme una labor creativa, participativa i lúdica cap als nens/es hospitalitzats es proposa als centres educatius escriure una carta (pot incloure poema) que potenciï la donació de sang, el benestar i la il·lusió, fomentant un espai de lectura que dugui als nens/es ingressats cap a l’ interès dels textos escrits pels companys/es de les escoles, tan properes com llunyanes al nostre hospital. On la temàtica principal sigui la sensibilització en vers la donació de sang, sota el títol “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”.


Bases del certamen:


· Els contes tindran una extensió d’1 full DIN-A4, escrits en Word, Format Times New Roman 12. Només s’acceptaran els treballs enviats per correu electrònic i en un arxiu adjunt.

· Temàtica: “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida” 

· Dirigit a nens/es i joves de totes les edats.

· S’enviaran per correu electrònic a la direcció: aulahospitalarialleida@gmail.com 

· Termini d’entrega: Divendres, 27 d’abril de 2018.

· Lliurament de premis i diplomes: Dimecres, 17 de maig de 2018.


Els premis consistiran en un diploma com a escriptor o escriptora de l’Aula Hospitalària i un regal sorpresa. La decisió del jurat es prendrà durant la tercera setmana del mes de maig de 2018 i el lliurament de premis es realitzarà el dimecres 17 de maig de 2018 a les 11:00h a la mateixa Aula Hospitalària. 

El conjunt de contes rebuts formarà part de “La gota viatgera, ser donant és el premi de la vida”, una recopilació d’històries que estarà disponible a la biblioteca de l’Aula Hospitalària. Pel que fa als textos seleccionats, s’inclouran a la revista “El cargol entremaliat”.


Animem a participar a totes les escoles i instituts en aquesta setena edició del certamen literari de l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’HUAVLL. Si teniu intenció de participar, comuniqueu-ho per correu electrònic a la direcció esmentada anteriorment o al telèfon 973 24 81 00 ex 2588.


Activitat esportiva: “Fes una activitat per mi”


Per tal de dur a terme una tasca solidària cap als nens/es hospitalitzats es proposa als centres educatius la realització d’una activitat física dedicada als nens/es ingressats en el nostre centre hospitalari. L’objectiu és fonamentar el vincle entre els nens/es i joves dels centres i instituts de Lleida amb el compromís i la responsabilitat d’estar al costat de les persones en moments delicats.

Instruccions de l’activitat:

· Data de l’activitat: divendres, 4 de maig de 2018.


· Temàtica: esportiva, a realitzar en els centres educatius.


· Durada: temps a determinar pel centre.


· Objectiu: dedicar una activitat de caràcter esportiu als nens/es hospitalitzats.


Els centres que participin hauran d’enviar una fotografia de l’activitat a la direcció de correu electrònic aulahospitalarialleida@gmail.com, la qual serà inclosa a la revista “El cargol entremaliat” i al nostre bloc. Animem a participar a totes les escoles i instituts en aquesta quarta edició. Si teniu intenció de participar, comuniqueu-ho per correu electrònic a la direcció esmentada anteriorment o al telèfon 973 24 81 00 ex 2588.










Realització d’un pòster


També amb l’objectiu de dur a terme una labor creativa, participativa i lúdica cap als nens/es hospitalitzats es proposa als centres educatius realitzar un pòster que potenciï el benestar i la il·lusió fomentant un espai plàstic que decori la nostre aula.


Instruccions de l’activitat:






· Els pòsters seran de mida 50 x 70 cm cartolina.


· Cada centre educatiu pot entregar entre un i tres pòsters.


· Temàtica: Sensibilització en vers la donació de sang


· Dirigit a nens/es i joves de totes les edats.


· Termini d’entrega: dijous, 3 de maig de 2018.






Els treballs s’enviaran a la següent direcció:


Aula Hospitalària, 5ª planta (pediatria).


Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.


Carrer Alcalde Rovira Roure, 80


25198 Lleida






Animem a participar a totes les escoles i instituts amb l’Aula Hospitalària. Si teniu intenció de participar comuniqueu-ho per correu electrònic a la direcció aulahospitalarialleida@gmail.com o al telèfon 973 24 81 00 ex 2588.























Camins sense fronteres somriures de nens i nenes



Dilluns, 21 maig de 2018


La nostra carrera solidària “Camins sense fronteres somriures de nens i nenes” arriba a la seva 16a edició corrent i dibuixant pels nens i nenes amb malalties greus i càncer infantil a la vila de Les a les 12:00h.






A les 17:30h a la porta de L’AJUNTAMENT de Tremp. Recollida de dibuixos a la vila de Tremp pels nens i nenes ingressats a Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.










Atentament,


Dra Toñy Castillo maestra del


Aula Hospitalària


No hay comentarios:

Publicar un comentario