lunes, 29 de abril de 2019

Certamen Literario Colegio de Ponts


L’amistat és la millor medicina.


En Jordi és un nen de 10 anys, té 2 germans, la Marina i en Manel i un munt d’amics. És un nen divertit, amigable i bona persona, li agrada molt llegir i jugar a l’aire lliure, també estudia molt perquè,  quan sigui gran, vol ser metge.
Un dia li van fer una analítica i li van trobar una malaltia greu i el van tenir que operar i va tenir que passar molts dies a l’hospital,  de cop i volta, tot va canviar i no tenia ganes de fer res, ni el que més li agradava, però va ser gràcies als seus pares, germans i amics, que va anar superant la malaltia i cada cop es va trobar més bé,  els millors moments eren quan els seus amics el visitaven i li explicaven que feien, com anaven les coses per l’escola, etc.
També va fer nous amics a l’hospital, nens que estaven ingressats com ell, i també gent molt amable com la infermera que el cuidava o els metges que el curaven.
Al cap de sis mesos en Jordi estava bé, tot tornava a la normalitat i aquesta experiència va fer que encara tingués més ganes de convertir-se en metge i curar nens com ell.

Oriol Fossas Pedrós
6è de Primària
Escola de Ponts

No hay comentarios:

Publicar un comentario