miércoles, 22 de marzo de 2017

Notícies Vespre 21/03/2017



Notícies Vespre 21/03/2017: -Ensenyament oferirà tres grups més de P3 a la demarcació de Lleida el pròxim curs. El proper dijous comencen les preinscripcions i com cada any es plantegen dubtes sobre al continuïtat d’algunes escoles, com la d’Alàs. El departament confia en que es pugui evitar.
-Els tres cadells d'ós nascuts a Aran Park ja son a França. El trasllat ha requerit anestesia per sotmetre’ls a un examen veterinari abans de traslladar-los. Aran Park mantindrà la parella d’adults.
-Un grup d'alumnes de l'escola Santa Anna de Lleida celebre el Dia mundial de la Poesia amb els nens i nenes de l'Aula Hospitalària de l'Arnau de Vilanova. Mentre, el Consorci de Normalització lingüística treu al poesia al carrer amb la lectura de poemes del pais d’origen dels seus alumnes.
-El jugador de l'Actel Força Lleida Miki Feliu arrossega problemes musculars que l'impedeixen rendir al seu nivell habitual. Tot i això confia en estar a punt pel compromís de divendres davant el Marín, on els de negre també podrien recuperar a Alfons Alzamora, que ha estat de baixa els últims compromisos amb problemes al turmell.


No hay comentarios:

Publicar un comentario