viernes, 1 de diciembre de 2023

Ahdesión al comunicado de la Generalitat de cataluña En el día Mundial del sida

 https://www.pedagogs.cat/reg/ca/6001...



Des del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, ens sumem, un any més, al comunicat conjunt REFORCEM EL COMPROMÍS, que ha elaborat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, convençuts que, certament, si reforcem el compromís, també reforçarem el respecte a les persones que ho pateixen i a totes les persones exposades a les adversitats en salut. 

La necessitat d’estratègies conjuntes és l’únic camí, ja que afavoreixen les actuacions de tots els agents implicats sota un mateix objectiu. 

Des de la Pedagogia es pot contribuir significativament a un món sense estigmes i més humà, ja que, sense cap mena de dubte, l’educació és la base de la igualtat i el respecte. 

En aquest dia, ens sumem a aquest compromís considerant que, efectivament, el reforç i els valors que en deriven contribueixen a la creació d’un estat més saludable.

COMUNICADO CONJUNT DEL DIA MUNDIAL DEL SIDA 2023

“Reforcemos el compromiso”

 Desde el Colegio Oficial de pedagogía de Cataluña  nos unimos al comunicado conjunto “en el día mundial del sida” convencidos/as de que  ciertamente,  si fortalecemos el compromiso,  reforzaremos  el respeto a las personas  que lo padecen y  a todas las personas expuestas a  las  adversidades en salud.

La necesidad de estrategias conjuntas es el único camino,  ya que  favorecen las actuaciones de todos los agentes implicados bajo un mismo objetivo. Desde la Pedagogía mucho se puede contribuir a un mundo sin estigmas  y más humano  ya que sin lugar a duda, la educación,  es base de igualdad y respeto.

 En este día  nos unimos a este compromiso considerando  que efectivamente,  el refuerzo  y los valores que de él emana, contribuye a  la creación un estado más saludable.

 Dra. Toñy Castillo Coordinadora del Grupo de investigación de Pedagogía y Salud del Colegio oficial de Pedagogía de Cataluña.

--

M. Antònia Castillo

Coordinadora

Grup de Recerca de Pedagogia i Salut

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

Data de publicació: 1/12/2023

No hay comentarios:

Publicar un comentario